Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend ne Prevallë

Vikend në Prevallë

 Nisja të marten në ora 8:00/ Kthimi te ejten në ora 16:00

 Nisja te ejten në ora 8:00/ Kthimi te shtunen në ora 16:00

 Nisja te shtunën në ora 8:00/ Kthimi të martën në ora 16:00

📌 Bileta për person +10 €

Ofertat e Hoteleve:

🏕 Hotel "Sharri Prevallë"

● Cmimi: 60€ dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
🏕Villa ‘’Sharri Prevallë’’
● Cmimi: 80€ Villa me dy dhoma (munden te akomodohen deri 4 persona- fjetje memengjes)
● Cmimi: 120€- Villa me tri dhoma (munden te akomodohen 6-8 persona- fjetje memengjes)

Në çmim perfshihet:
● Akomodimi në hotel me mëngjes për një natë

🏕 Hotel "Yjet e Sharrit"- Prevallë

● Cmimi: 40€ dhoma dyshe (fjetje me mëngjes)
● Cmimi: 45€ dhoma treshe (fjetje me mengjes)
● Cmimi: 50€ dhoma katershe (fjetje me mengjes)

Në çmim perfshihet:
● Akomodimi në hotel me mëngjes për një natë

+12 euro shtesë për darkë (1 pije në çmim)


🏕 Hotel ‘’Elita Prevallë’’

● Cmimi : 35€ dhoma dyshe 
● Cmimi: 40€ dhoma treshe dhe katërshe

Në çmim perfshihet:
● Akomodimi në hotel për një natë

🏕 Hotel ‘’Morea Prevallë’’

● Cmimi: 55€ dhoma dyshe (fjetje me mëngjes)
● Cmimi: 70€ dhomë treshe (fjetje me mëngjes)
● Cmimi: 80€ Apartment (dhomë dyshe dhe dhomë dite)
Në çmim perfshihet:
● Akomodimi në hotel me mëngjes për një natë

📱 Tel: 044/542029; 049/344260; 038/610015; 044/610015; 049/610015

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook