Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve në Mavrovë

Ofertat e Hoteleve në Mavrovë

Vikendi me ofertë ekskluzive nga Sharr Travel

HOTEL RADIKA 5* - Mavrovë Prej 49€/nata per person
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Fjetja me mëngjes: 98€ për person
• DOKUMENTET E NEVOJSHE PER UDHETIM: PASAPORTA OSE LETERNJOFTIMI BIOMETRIK

Nisja në 8:00; kthimi ne 16:00

 Minimumi i formimit të grupit 20 persona


Çmimi përfshinë:

Akomodimi nëHotel Radika 5* - Mavrovë
Mëngjesi dhe/ose darka në varësi të ofertës që zgjidhni
Perdorimi i Pishines, Sauna, Jacuzzi, Fitness
Wi-Fi & Parking

Fëmijet 0-3.99 vjec  graits
Fëmijët 4-11.99 vjeç + 30 euro

Çdo fundjavë drejtë në #Mavrovë
Linja e rregullt çdo fundjavë
Vetëm 15€ Bileta kthyese

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook