Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Sarandë & Ksamil

Vikend në Sarandë & Ksamil

  • Akomodimi: Hotel Ilio Ksamil dhe Hotel Mediteran 4****
  • Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë
  • Vizitohet: Saranda, Ksamili, Butrinti, Syri i Kaltër, Gjirokastra
  • Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës
  • Gratis: Pijet, ëmblëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
  • Cmimi: 55€  për person 

Nisjet e radhës: 24.05.2019;  31.05.2019 etj.

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00 (te stacioni)
• Therandë ora 08:00 (te stacioni)
• Prizren ora 08:30 (te sracioni)
• Gjakovë ora 07:30 (te stacioni)
• Pejë ora 07:00 (te stacioni)
• Gjilan ora 05:00 (te stacioni)
• Ferizaj ora 06:00 (te Eli-ab market)
• Mitrovicë ora 06:00 (te stacioni)
• Vushtrri ora 06:00 (te Restoran Holiday)

 

                        AGJENDA

  • Dita e parë: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në ora 08:00, nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00. Vazhdimi i rrugës për tek Syri i Kalter. Vizitë deri në ora 19:00. Vazhdimi i rrugës për Sarandë. Arritja në Hotel rreth orës 19:45. Darka, mbrëmje e lirë.
  • Dita e dytë: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë Kalase së Sarandës. Vazhdim i rrugës për vizitë të qytetit të Butrintit, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit deri në ora 17:00. Kthimi për darkë në Hotel, pas darkës mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje
  • Dita e tretë: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim në Prishtinë. Gjatë rrugës vizitë Himarës, Borshit, Dhërmiut. Vizitë qytetit te Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

 

                                                   Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook