Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Durrës&Berat 2 ditë / 1 natë

Vikend në Hotel Bonita - Durrës

• Nisja: të shtunën; kthimi të dielen
• Akomodimi: Hotel Bonita 4**** - Durrës 
• Mëngjese dhe Darke
• Vizitohet: Durrësi, Berati
• Çmimi: për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
• Nisjet e ardhshme  : 09.04.2022

AGJENDA

• Dita parë  : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë  qytetit të vjetër të Durrësit deri në orën 15:00. Vazhdimi për në hotel. Akomodimi në Hotel.  Darka në Hotel Bonita 4*. Relaksim, fjetje.

•Dita e dytë : Mëngjesi në hotel , 11:30 nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit deri ora 15:00. Nisja për Kosovë.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook