Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Durrës

Vikend në Durrës

• Nisja të premtën; kthimi të dielen
• 3 ditë / 2 netë

• Akomodimi në Harmonia As Hotels 4*
• Mëngjesi dhe darka  
• Vizitohet: Kruja, Berati, Tirana dhe Mali i Dajtit
• Cmimi: 60€ për person
• Nisjet e radhës:    22.12.2018;    28.12.2018 etj.

Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina të premten në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë në Malin e Dajtit  (Teleferiku me pagesë individuale)Nisja për në qytetin e Tiranës, vizitë qytetit të bukur deri në ora 17:00. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për në qytetin e vjetër të Krujës, vizitë Kalasë dhe Muzeut Kombëtar të Krujës ).  Nisja për kthim në Kosovë në ora 15:00. Arritja rreth orës 19:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook