Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Ulqin&Budva / 3 ditë, 2 netë


Vikend në Ulqin, Budva& Kotorr 3 ditë/ 2 net

➱Nisja të premtën (18.06.2021); kthimi të dielen (20.06.2021)

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 75€ për person
👉Cmimi përfshinë:
🚌 Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Ulqin - Prishtinë
🏩Akomodimin në Hotel me 4****- Ulqin
🍉 Mëngjes dhe darkë
🚌 Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin, Shkodër
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

📆Nisjet e ardhshme :   18.06.2021 etj.

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 6:30 (stacion)
• Therandë ora 7:10 (stacion)
• Prizren ora 7:45 (stacion)
• Gjakovë ora 7:00 (stacion)
• Pejë ora 6:00 (stacion)
• Decan 6:30 (te rrethi)
• Gjilan ora 5:00 (stacion)
• Ferizaj ora 5:30 (te Hib Petrol- Bibaj)
• Mitrovicë ora 5:30 (stacion)
• Vushtrri ora 5:30 (te Restoran Holiday)

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona


 📌Agjenda

📍Dita 1 : Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

📍Dita 2 : Mëngjesi në hotel. Vizitë Budvës. Vizitë St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart). Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr. Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

📍Dita 3 : Mëngjesi në hotel. Qendrimi në Ulqin deri ne 15;00. NIsja për kthim në Kosovë. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

 Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë


☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook