Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Brod - Dragash 2dite/1natë

 

Vikend në Brod - Dragash

Vikendi me ofertë ekskluzive nga Sharr Travel HOTEL ARXHENA - Brod, Dragash

➱ Çmimi: 10€ për person

➱ Qëndrimi: 2 ditë / 1 natë➱ Çmimi: 25€ për person

➱ Nisja: çdo të Shtune dhe te Diele

Çmimi përfshinë: Transportin me autobus komod të Sharr Travel Dreka + 1 pije + Teleferikue shetitje pagese 10€ për person

Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

➱ Nisjet të shtunën dhe të dielen 

Nisja nga Prishtina në 08:00 (te stacioni)

Nisja nga Mitrovica në 07:00 (te stacioni)

Nisja nga Vushtrria në 07:20 (te Restoran Holiday)

Agjenda: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës për Brod - Dragash.. Arritja në Hotel Arxhena në ora 10:30. Pastaj nisja me teleferik në ora 10:45 për në zemër te maleve te Sharrit, aty ku je midis 2500-2600 metra. Ku ke mundësinë të shohesh disa nga majat me te larta në Maqedoni Kosovë dhe Shqipëri. Ne ora: 13:00 dreka, ku komoditeti dhe mikepritja tek Montain Resort Arxhena e ben akoma dhe më te bukur udhetimin. Ne ora: 15:30 nisja nga hoteli për vizitë qendrës tregtare Abi Çarshia.Ne ora: 18:00 nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 19:00.

Paguaj me Starcard te bankës TEB deri në 6 këste pa kamatë!

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook