Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Brod - Dragash

Vikend në Brod - Dragash

Ofertë ekskluzive nga Sharr Travel HOTEL ARXHENA - Brod, Dragash

Oferta është valide për udhëtime brenda ditës!

Udhëtimet fillojnë me 4 Janar 2023, çdo të Merkure, të Premte dhe të Diele!

➱ Çmimi: Bileta kthyese 15€ për dite jo të njëjtë te udhetimit ( kthim alternativ nga Brodi)
➱ Çmimi: Bileta kthyese 10€ për person (brenda ditës)
➱ Cmimi i biletës një drejtim 8€ për person

🕓 Nisjet organizohen nga: 

● Nisja nga Prishtina në 07:30: (te stacioni)
● Nisja nga Fushë Kosova në 07:40 (te rrethi)
● Nisja nga Komorani në 8:00 (te kryqi)
● Nisja nga Suhareka në 08:30 (te dalja e autostradës)
● Nisja nga Prizreni në 08:45 (te stacioni i autobuseve)

● Kthimi në ora 16:30

Çmimi përfshinë: 

• Akomodimi në hotel
• 
Shërbimi sipas ofertes se perzgjedhur
•  SPA Center
• 
Përdorimi i fasiliteteve të hoteleve

ARXHENA MOUNTAIN RESORT - Brod, Dragash Hotel Ekskluziv me super ofertë vetëm në Sharr Travel

Duke filluar nga 26€ personi!

(E diele/ e Premte)  Fjetje me mengjes – 26€ dhome dyshe nata per person

Fjetje me mengjes & darke – 40€ dhome dyshe  nata per person

Fjetje me mengjes, dreke & darke – 55€ dhome dyshe  nata per person

(E premte/e Diele)

Fjetje me mengjes – 30€ dhome dyshe nata per person

Fjetje me mengjes & darke – 45€dhome dyshe  nata per person

Fjetje me mengjes, dreke & darke – 60€ dhome dyshe  nata per person

Në çmim përfshihet: Akomodimi në hotel Shërbimi sipas ofertes se perzgjedhur SPA Center Përdorimi i fasiliteteve të hoteleve Për informata kontaktoni në:

(E diele/ e premte)

Dhoma Fjetje me mengjes

 1. net/6 dite , çmimi per person  dhome per 1 person...........................190
 2. ➱4 net/5dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe........................130
 3. ➱3 net/4dite , çmimi per person  dhome per 1 person...........................115
 4. ➱3 net/4 dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe  .....................78
 5. ➱2 net/3dite , çmimi per person  dhome per 1 person...........................77
 6. ➱2 net/3dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe ........................52€ 
 7. ➱ Apartementi....................................... .......................................................................110€ 

Dhoma Fjetje me mengjes+darke

 1. net/6dite , çmimi per person  dhome per 1 person...........................255
 2. ➱4 net/5dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe........................190
 3. ➱3 net/4dite , çmimi per person  dhome per 1 person...........................153€
 4. ➱3 net/4 dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe  .....................115
 5. ➱2 net/3dite , çmimi per person  dhome per 1 person............................102€
 6. ➱2 net/3dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe .......................77€ 
 7. ➱ Apartementi....................................... .......................................................................153€ 

(E premte/e diele)

Dhoma Fjetje me mengjes+darkë
➱ 2 net/3dite , çmimi per person  dhome per 1 person ........................120
➱ 2 net/3dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe ........................90
➱ Apartementi....................................... .........................................................................180

Dhoma Fjetje me Mengjes + dreke+ darke
➱ 2 net/3dite , çmimi per person  dhome per 1 person ........................150
➱ 2 net/3dite , çmimi per person  dhome dyshe e treshe ....................120
➱ Apartementi....................................... ........................................................................240

0-5 vjeq falas .akomodimi ne shtrat me prinderit
5-12 vjeqe 50 % e pageses se plot 
Mbi 12 vjeq  pages e plot

➱ Ski pas e diel e premte (gjate jave): Çmimi: 15€ për person zbritje 5 euro per klientet e Sharr Travel

➱ Ski pas e premte e diel (gjate fundjaves): Çmimi: 20€ për person 

➱ ofert e veçantë per klientët e Sharr Travelvel: Bileta kthyese, dreka në hotel me menu filete pule me   sallat  ose pize ose pleskavice Sharri me Sallate+nje pije vendore gjate drekes + teleferiku =23€ personi

☎️ Për rezervime kontaktoni në:038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona: Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, Prizren, përballë stacionit të autobusëve, Therandë, Rr. Rreshtani.

 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook