Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve në Bogë

Ofertat e Hoteleve në Bogë

 Nisja të shtunën në ora 08:00 
 Kthimi në ora 16:30
 15€ bileta kthyese (nisja të shtunën; kthimi të dielen)
❄ 10€ bileta kthyese (brenda ditës)


  🏕   Hotel "Ke Luani"

● Cmimi: 30€ per person (fjetje me mëngjes)

Në çmim prfshihet:

● Akomodimi në hotel me mëngjes

 

 Hotel '' Rudi Alpine''

● Dhoma dyshe : 28€ për person në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë treshe: 23€ për person në dhomë treshe(fjetje me mëngjes)
● Dhomë katërshe: 21€ për person në dhomë katërshe (fjetje me mëngjes)

Në çmim prfshihet:

● Akomodimi në hotel me mëngjes

🏕 Hotel ‘’Magra Austria’’

● Dhoma dyshe : 69€ në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë treshe: 79€ në dhomë treshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë katërshe: 89€ në dhomë katërshe (fjetje me mëngjes)
● Suita dy të rritur dhe dy fëmijë në divane: 120€ (fjetje me mëngjes)

Përdorimi i Pishinës, Sauna me avull, Sauna me kripë, Saunë e thatë, Jacuzzi

Hoteli dhe villat podesojnë edhe nje lounge bar

Fëmijet 0-5 vjec gratis

 🏕 Villa ‘’Rudi’’

● Villat 4-6 persona : 65€

🏕 Villa ‘’Magra Austria’’

● Villat 4-6 persona: 150€ fjetja me mëngjes (dy dopio + dy tek divane)
● Villa Love: 180€ fjetja me mëngjes (dopio + dy divane për femijë) + jacuzzi
● Villa Vip: 200€  fjetje me mëngjes (dy dhoma gjumi me banjo - njëra prej dhomave me jacuzzi)

Në çmim prfshihet:
● Akomodimi në villa me mëngjes

Hoteli dhe villat podesojnë edhe nje lounge bar

Hotel Orela

● Dhoma dyshe : 40€ në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhoma treshe : 50€ në dhomë treshe (fjetje me mëngjes)

● Villa për 7 persona: 100€ (fjetje me mëngjes)
● Villa për 5 persona: 85€ (fjetje me mëngjes)
● Villa për 5 persona VIP: 130€ (fjetje me mëngjes)

Villa Selimaj

● Villa për 4 - 6 persona  : 85€ 

 

                                                    Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook