Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Velipojë

Hotel Center Park

01 Gusht- 19 Gusht

Për person me pansion të plotë......................................................35 €

20 Gusht- 31 Gusht

Për person me pansion të plotë......................................................30 €

01 Shtator 

Për person me pansion të plotë......................................................25 €

Cadrat nuk janë të përfshira në çmim

Për fëmijet ofertë 0  – 3 vjet gratis

                              03 – 10 vjet 50 % zbritje

Hotel Belgjika

01 Qershor – 30 Qershor

Për person me pansion të plotë............................................................15 €
Për person gjysëm ........................................................................................13 €

1- 31 Korrik
Për person me pansion të plotë...............................................................20 €
Për person gjysëm ..........................................................................................18€

01-20 Gusht
Për person me pansion të plotë................................................................25 €
Për person gjysëm ............................................................................................23 €

21Gusht- 31 Gusht
Për person me pansion të plotë..................................................................20 €
Për person gjysëm ..............................................................................................18 €

1 Shtator – 30 Shtator
Për person me pansion të plotë..................................................................15 €
Për person gjysëm .............................................................................................13 €

Për fëmijet ofertë 0 – 3 vjet gratis
04 – 09 vjet 50 % zbritje

Hotel Lakaj

Hotel lakaj ndodhet ne Velipoje ne nje zone te qete , 200 metra larg plazhit dhe afer qendres. Hoteli eshte i perbere nga 30 dhoma, te cilat jane te mobiluara me te gjitha kushtet e nevojshme. Si: ajer i kondicionuar , wifi , televizor , dush me ngrohje si dhe ballkon.

16 Maj – 03 Qershor
Për person me pansion të plotë...............................................................18 €
Për person gjysëm ...........................................................................................15 €
Për person me mëngjes.................................................................................13 €

04 Qershor – 30 Qershor
Për person me pansion të plotë...............................................................19 €
Për person gjysëm ...........................................................................................16 €
Për person me mëngjes.................................................................................14 €

1- 31 Korrik

Për person me pansion të plotë..................................................................25 €
Për person gjysëm ..............................................................................................22€
Për person me mëngjes....................................................................................20€

01-22 Gusht

Për person me pansion të plotë................................................................29 €
Për person gjysëm ............................................................................................26 €
Për person me mëngjes.................................................................................24€

23 Gusht- 31 Gusht
Për person me pansion të plotë.................................................................22 €
Për person gjysëm .............................................................................................19 €
Për person me mëngjes...................................................................................17 €

1 Shtator – 30 Shtator

Për person me pansion të plotë.................................................................17 €
Për person gjysëm ............................................................................................14 €
Për person me mëngjes..................................................................................12 €

 
Për fëmijet ofertë 0  – 3 vjet gratis

                                 03 – 10 vjet 50 % zbritje

Hotel Valz

Hotel Valz ka dhoma te cilat posedojen banjo , ballkon , aircondition , minibar, frigo , Tv. Hoteli posedon nje bar restoran modern , nje ambient terrase mbo hotel si dhe informacione dhe guida. bHoteli gjithashtu ka edhe pishine , parking , kend per femije dhe park.


16 Qershor – 30 Qershor
Dhoma dyshe .............................................................................................. 45 €
Dhoma treshe .............................................................................................. 55 €
Delux room........ ............................................................................................ 65 €

 
1 Korrik – 15 Korrik
Dhoma dyshe .................................................................................................... 65 €
Dhoma treshe .................................................................................................... 75 €
Delux room........ .................................................................................................. 90 €

16 Korrik – 31 Korrik
Dhoma dyshe .................................................................................................... 85 €
Dhoma treshe ................................................................................................... 95 €
Delux room........ ................................................................................................ 105 €

01 Gusht- 20 Gusht
Dhoma dyshe ...................................................................................................... 85 €
Dhoma treshe ..................................................................................................... 95 €
Delux room........ ................................................................................................. 105 €

21 Gusht- 30 Gusht
Dhoma dyshe ................................................................................................................70 €
Dhoma treshe ................................................................................................................ 80 €
Delux room........ ............................................................................................................ 95 €

01 Shtator- 31 Dhjetor
Dhoma dyshe ................................................................................................................ 40 €
Dhoma treshe ................................................................................................................ 45 €
Delux room........ ............................................................................................................ 55 €

Në çmim përfshihet mëngjesi, parkingu dhe pishina.

                                                Përjeto kënaqësinë me '' Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook