Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

Hotel Zan

Dhoma dyshe ekonomike........................................................................................... 30€
Dhoma treshe ekonomike............................................................................................45€
Apartament ekonomik 3 persona..............................................................................40€
Apartament ekonomik 4 persona...........................................................................50€
Apartament për 4 persona........................................................................................55€
Dhoma dyshe Lux........................................................................................................40€
Dhoma treshe Lux.........................................................................................................55€
Apartment Lux (3 Persona)......................................................................................60€
Apartment Lux (3/4 Persona).................................................................................65€
Apartment Lux (4 Persona)...................................................................................80€
Apartament Lux (4 +1 Persona)...........................................................................70€

21 Qershor -  20 Korrik

Dhoma dyshe ekonomike......................................................................................... 40€
Dhoma treshe ekonomike.......................................................................................55€
Apartament ekonomik 3 persona..........................................................................50€
Apartament ekonomik 4 persona...........................................................................55€
Apartament për 4 persona......................................................................................65€
Dhoma dyshe Lux...........................................................................................................50€
Dhoma treshe Lux.........................................................................................................65€
Apartment Lux (3 Persona)......................................................................................70€
Apartment Lux (3/4 Persona)..............................................................................75€
Apartment Lux (4 Persona).....................................................................................100€
Apartament Lux (4 +1 Persona)............................................................................80€

21 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe ekonomike........................................................................................ 50€
Dhoma treshe ekonomike..........................................................................................65€
Apartament ekonomik 3 persona............................................................................55€
Apartament ekonomik 4 persona.........................................................................60€
Apartament për 4 persona..........................................................................................70€
Dhoma dyshe Lux.............................................................................................................60€
Dhoma treshe Lux........................................................................................................75€
Apartment Lux (3 Persona).........................................................................................80€
Apartment Lux (3/4 Persona).................................................................................90€
Apartment Lux (4 Persona)...................................................................................120€
Apartament Lux (4 +1 Persona)..........................................................................100€

Në çmim përfshihet mëngjesi
Taksat + 0.7€ për person për ditë

Hotel Scandinavian Home

Qershor

Fjetja me mëngjes për person.................................................................................. 30€

Korrik
Fjetja me mëngjes për person................................................................................ 40€

Gusht
Fjetja me mëngjes për person................................................................................ 35 €

Shtator
Fjetja me mëngjes per përson.................................................................................. 30 €

Fëmijët deri në 8 vjeç kanë zbritje 10

Hotel Mediteran

01 Qershor - 11 Shtator

Çmimi për person me mëngjes dhe darkë............................................35 €

12 Shtator

Fjetja me mëngjes.............................................................................................25€
Fjetja me mëngjes dhe darkë.....................................................................30€

Dhoma njëshe +50%

Çmimet janë për person

Fëmijët deri 0-7 vjet gratis valide vetem per nje femije
8 - 15 vjeç 50% e pagesës

Hotel Kulla e Balshajve

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe............................................................................................... 62€
Apartement me nje dhome gjumi..................................................... 71€
Apartament me tre dhoma gjumi..................................................... 155€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe.................................................................................................. 67€
Apartement me nje dhome gjumi........................................................ 77€
Apartament me tre dhoma gjumi......................................................... 167€

Shtesë për HB 10
Në çmim përfshihet mengjesi
Shtrati shtesë 15

Hotel Hoti I

Qershor

Dhoma dyshe.......................................................................................... 40 €
Dhoma treshe.......................................................................................... 60€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe.............................................................................................. 70 €
Dhoma treshe.............................................................................................. 90€

Ne çmim përfshihet mëngjesi dhe darka

Hotel Hoti II

Qershor

Dhoma dyshe.......................................................................................... 70€
Dhoma treshe..........................................................................................90€
Apartament..............................................................................................150€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe.......................................................................................... 90€
Dhoma treshe..........................................................................................120€
Apartament..............................................................................................200€

Ne çmim përfshihet mëngjesi dhe darka

Hotel Continental

01 Qershor - 30 Qershor

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti............................................ 105€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402) me pamje nga deti.....................................................140€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403) me pamje nga deti.....................................................85€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti.......................................................105€
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405) pa pamje nga deti.....................................................80€
Dhoma 3-4 perspma max (306) pa pamje nga deti................................................................70€
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti............. ..................................................75€
Dhoma 4 persona max (406) pa pamje nga deti...............................................................80€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti.............................................................70€

01 Korrik - 10 Korrik

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti............................................ 150€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402) me pamje nga deti.....................................................185€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403) me pamje nga deti.....................................................130€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti.......................................................150€
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405) pa pamje nga deti.....................................................100€
Dhoma 3-4 perspma max (306) pa pamje nga deti................................................................80€
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti............. ..................................................90€
Dhoma 4 persona max (406) pa pamje nga deti...............................................................90€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti.............................................................90€

10 Korrik - 20 Gusht

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti............................................ 195€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402) me pamje nga deti.....................................................225€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403) me pamje nga deti.....................................................170€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti.......................................................195€
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405) pa pamje nga deti.....................................................170€
Dhoma 3-4 perspma max (306) pa pamje nga deti................................................................140€
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti............. ..................................................150€
Dhoma 4 persona max (406) pa pamje nga deti...............................................................140€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti.............................................................135€

20 Gusht - 01 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti............................................ 150€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402) me pamje nga deti.....................................................185€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403) me pamje nga deti.....................................................130€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti.......................................................150€
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405) pa pamje nga deti.....................................................100€
Dhoma 3-4 perspma max (306) pa pamje nga deti...................................................................80€
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti............. ......................................................90€
Dhoma 4 persona max (406) pa pamje nga deti...................................................................90€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti...................................................................90€

01 Shtator - 20 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti............................................ 105€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402) me pamje nga deti.....................................................140€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403) me pamje nga deti.....................................................85€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti.......................................................105€
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405) pa pamje nga deti.....................................................80€
Dhoma 3-4 perspma max (306) pa pamje nga deti...................................................................70€
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti............. ......................................................75€
Dhoma 4 persona max (406) pa pamje nga deti...................................................................80€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti...................................................................70€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Albatros

Nga data 06.07.2019-25.08.2019

Vendosja ne korpusin B 

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma dyshe........................................................... 35€

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma për nje person......................................... 55

Vendosja ne korpusin A 

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma dyshe........................................................... 40

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma për nje person......................................... 60

16 Qershor – 05 Korrik dhe 26 Gusht – 15 Shtator

Vendosja ne korpusin B 

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma dyshe........................................................... 31.2€

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma për nje person.........................................40.2

Vendosja ne korpusin A 

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma dyshe...........................................................36.2 

Fjetja me mëngjes dhe darkë dhoma për nje person.........................................46.7

Çmimet janë për person

Shtesë për drekë 8€ për person
Fëmijët deri 3 vjet gratis
3 - 11 vjeç 70% paguajnë nëse kanë shtratë shtesë nese jo 50%

Hotel Edita

Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................................................................... 32€

Korrik dhe Gusht

Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................................................................... 40€

Fëmijët 0 - 5 vjeç falas, 5- 12 vjec 50%

                                                 Përjeto kënaqësinë me '' Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook