Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

Vikend në Ulqin & Budva

➩ Nisja e radhes te premten (23.02.2018);   kthimi të delen (25.02.2018)
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 70€ për person

Cmimi përfshinë:
✔ Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Ulqin - Prishtinë
✔ Akomodimin në  Hotel Continental 4*
✔ Shëtitjet në Budvë, St. Stefan,  Tivat, Kotorr, Ulqin, Shkodër
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

  • Nisjet:   Prishtinë ora 07:00;     Therandë ora 08:00;      Prizren ora 08:30;    Gjakovë ora 07:30;        Pejë ora 07:00;      Gjilan ora 06:00;     Mitrovicë ora 06:00;     Vushtrri  06:00

                                             AGJENDA
Dita 1: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 15:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë, shëtitje qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë  Budvës, gjatë rrugës ndalesë në St. Stefan për fotografi (nga rruga lart). Pastaj vizitë Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.  Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në hotel, lirimi i hotelit. Vazhdimi i rrugës për në Prishtinë. Vizitë qytetit të Shkodrës. Vazhdimi i rrugës,  arritja në Prishtinë rreth orës 20:00. 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook