Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ulqin

Hotel Continental - Ulqin

15 Maj - 10 Qershor

Fjetja me mëngjes dhe darkë për person....................................................40€

11 - 15 Qershor 

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............135€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............150€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............120€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............135€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............120€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................105
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................110€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................105€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................110

15 - 30 Qershor 

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............155€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............170€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............135€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............155€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............135€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................110
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................120€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................110€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................120

01 - 10 Korrik

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............165€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............185€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............160€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............165€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............160€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................150
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................155€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................135€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................140

10 Korrik - 20 Gusht

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............215€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............245€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............195€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............215€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............190€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................150
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................190€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................135€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................150

20 Gusht - 01 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............180€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............200€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............170€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............180€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............165€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................145
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................155€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................140€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................140

01 - 15 Shtator

Dhoma 4 persona max (201, 301, 401) me pamje nga deti.............155€
Dhoma 5 persona max (202, 302, 402)me pamje nga deti..............180€
Dhoma 3 persona max (203, 303, 403)me pamje nga deti...............145€
Dhoma 4 persona max (204, 304, 404) me pamje nga deti............175€ 
Dhoma 4 persona max (205, 305, 405)pa pamje nga deti...............140€
Dhoma 3 -4 persona max (306) pa pamje nga deti............................130
Dhoma 4 persona max (307) pa pamje nga deti..................................135€ 
Dhoma 3 persona max (406)pa pamje nga deti...................................130€
Dhoma 3 persona max (407) pa pamje nga deti..................................120

Në çmim përfshihet mëngjes dhe darka

The New Hotel Mediteran Villa Edition 4*

19 Qershor - 07 Korrik

Fjetja me mëngjes  për person..............................................................................79€

Promo S300

19.06.2023-13.07.2023

Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............................................................................79€

14.07.2023-21.08.2023

Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............................................................................99€

08 Korrik - 21 Gusht

Fjetja me mëngjes  për person.............................................................................99€

22 Gusht - 30 Shtator

Fjetja me mëngjes  për person.............................................................................79€

PR09

28.08-15.10.2023

Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............................................................................75€

Fjetja me mëngjes   për person...................................................................................................65

Check in 15:00
Check out 10:00
Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis (1 fëmijë me dy të rritur)
Fëmijët 04 -10.99 vjeç 50% zbritje (me dy te rritur)
Dhoma njëshe +50% të çmimit për person
Darka +20€ për person (opcionale)
Parking për kliente
Akces në pishina të hapura
Taksa turistike dhe sigurimi për person për ditë: 1.5€ paguhet në recespion
Mëngjesi Bufe e hapur 08:0 - 10:00
Hotel cafe bar 08:00 - 22:00 pagesë ekstra
Garden Pine Cafe 09:00 pagesë ekstra
Pool bar 10:00 - 18:00 pagesë ekstra

Cdo dhomë ka ballkon që ofron pamje nga deti dhe qyteti i vjeter
Dhomat janë presmium

Hotel Villa Garden - Ulqin

01 - 15 Qershor

Fjetja me mëngjes  për person..............................................................................40€

Promo "Q23"

25.06.2023-10.07.2023

Fjetja me mëngjes  për person.............................................................................45€

Fjetja me mëngjes dhe darkë  për person.............................................................................63€

16 Qershor - 07 Korrik

Fjetja me mëngjes  për person..............................................................................50€

08 Korrik - 21 Gusht

Fjetja me mëngjes  për person..............................................................................70€

22 Gusht - 15 Shtator

Fjetja me mëngjes  për person..............................................................................50€

Promo 

Fjetja me mëngjes dhe darke  për person.............................................................................40€

Fjetja me mëngjes   për person...................................................................................................30

Check in 15:00

Check out 10:00

Fëmijët 0 - 3.99 vjeç gratis (1 fëmijë me dy të rritur)
Fëmijët 04 -10.99 vjeç 50% zbritje (me dy te rritur)
Dhoma njëshe +50% të çmimit për person
Darka +20€ për person (opcionale)
Parking për kliente
Akces në pishina të hapura
Taksa turistike dhe sigurimi për person për ditë: 1.5€ paguhet në recespion

Mëngjesi Bufe e hapur 08:00 - 10:00
Hotel cafe bar 08:00 - 22:00 pagesë ekstra
Garden Pine Cafe 09:00 pagesë ekstra
Pool bar 10:00 - 18:00 pagesë ekstra

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook