Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Udhëtime me autobus


Linja 1:  Prishtinë - Tiranë - Durrës - Prishtinë

Linja çdo ditë Prishtinë Prizren Tiranë Durrës
Nisja 06:30 07:45 10:00 09:00
Kthimi çdo ditë Durrës Tiranë Prizren Prishtinë
Nisja 17:45 18:00 21:00 22:30

Linja 2 : Prishtinë - Tiranë - Durrës - Prishtinë

Linja çdo ditëPrishtinëPrizrenTiranëDurrës
Nisja17:0018:3021:0021:30
Kthimi çdo ditë Durrës Tiranë Prizren Prishtinë
Nisja 09:00 10:00 13:00 14:00

Linja e rregullt Prishtinë - Prizren - Prishtinë

Linja çdo ditë Prishtinë Suharekë Prizren
Nisja 15:15 16:35 17:10
Kthimi çdo ditë Prizren Suharekë Prishtinë
Kthimi 18:00 18:35 19:50

Linja e rregullt Prishtinë - Gjakovë - Prishtinë

Nisja çdo ditë*PrishtinëKomoranGjakovë
Nisja08:3009:0010:00
Kthimi çdo ditë* Gjakovë Komoran Prishtinë
Kthimi 12:30 13:30 14:00

*Përveç të shtuneve

Linja e rregullt Zvicër - Kosovë - Zvicër

Orari i nisjeve
Nisjet nga Zvicra Çdo të premte (në sezonë edhe të marteve)
Nisjet nga Kosova Çdo të shtune (në sezonë edhe të mërkureve))

 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook