Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve në Strugë

Hotel Izgrev - Strugë

01 Tetor - 24 Dhjetor

Fjetja me mëngjes në dhomë dyshe.................................28
Fjetja me mëngjes në dhomë njëshe...............................42
Fjetja me mëngjes në dhomë treshe...............................25.2
Dhomë familjare (2 adl+ 2 chd )......................................108.5€

Plus 6€ shtesë për dhomë me pamje nga liqeni

Në çmim përfshihet:
• Pishina e brendëshme
• Sauna
• Fitness dhe Turkish Bath

Për shkak të pandemisë përdorimi i të gjithave është i limituar dhe me rezervim të mëparshëm
Cmimet janë për person

02 - 6.99 vjeç gratis
07- 11.99 vjeç 50% zbritje 

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook