Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel Rafaelo Resort

📣 #Ofertë #Speciale nga Sharr Travel!

🏨 Akomodimin në Hotel Rafaelo Resort 4* - Shëngjin
🍵 Mëngjesin dhe darkën
Përdorimin e pishinës
 Çadra në plazhë
Çmimi për person akomodimi në dhoma dyshe e treshe

🌞 3ditë / 2net ➤ 45€
🌞 4 ditë / 3 net ➤ 67€
🌞 5 ditë / 4 net ➤ 90€
🌞 6 ditë / 5 net ➤ 113€
🌞 8 ditë / 7 net ➤ 159€

Fëmijët 0-5 vjeç pa pagesë

Oferta është valide deri me datën 25.06.2020


 Shpejt, Sigurt dhe Këndshëm.

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook