Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel Rafalo Resort 4*

Maj

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................35

Qershor dhe Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................42

Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................60

Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë......................................65

Fëmijët 0 - 5 vjeç gratis
Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Në çmim përfshihen çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës

Rafaelo Deluxe 5*

Maj 

Cmimi për person HB........................................................................50

Në cmim perfshihet mengjesi, darka + SPA

Fëmijët 0 - 4 vjeç gratis
Fëmijët 5 - 10.99 vjeç -50%
11 vjeç e sipër çmimi i plotë

Rafaelo Executive 5*

16 - 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator

Cmimi për person All Inclusive..........................................................70 €

01 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive..........................................................85 €

01 - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive..........................................................90 €

Fëmijët 0 - 5 vjeç gratis
Fëmiju i dytë  4 - 10.99 vjeç 50%
11 + vjeç e sipër çmimi i plotë

Në çmim përfshihen çadrat në plazh si dhe përdorimi i pishinës

Hotel Frojd

Maj

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................28€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............25€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................30€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................27€

01 - 06 Qershor 

Cmimi për person me mëngjes (UNUM FESTIVAL)................................................45

07 - 30 Qershor

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................38€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............35€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................45€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................43€

01 - 20 Korrik

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................50€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............45€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................60€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................55€

20 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................65€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............60€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................70€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................65€

01 - 30 Shtator 

Dhoma dyshe dhe treshe standarde (Sea Side View) .........................................38€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare standarde (Sea Side View)............35€
Dhomë dyshe dhe treshe deluxe (Sea View)...........................................................45€
Dhomë katërshe dhe dhomë familjare deluxe (Sea View)..............................43€

Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë

Check in 12:00 - 14:00
Check out 10:00

Fëmijeët 0- 2.99 vjeç janë falas
Fëmijët 3 - 10 vjeç paguajnë 50%, Fëmijët +10 vjeç paguajnë çmimin e plotë
Fëmijët paguajnë 10€ për krevat shtesë (maksimumi i krevateve shtesë është 1)
Në çmim janë të përfshira çadrat në plazh (një çadër me dy shezllone për dhomë), parkingu dhe wi - fi

Hotel Tanushaj

Maj

Cmimi për person HB.........................................................................35 €

01 - 15 Qershor

Cmimi për person HB.........................................................................40 €

(Mëngjesi, darka)

16 - 30 Qershor

Cmimi për person HB........................................................................45 €

(Mëngjesi, darka)

01 - 31 Korrik

Cmimi per person ne dhomë standarde.................................50
Cmimi per person në dhome me pamje anesore..............55
Cmimi per person me pamje nga deti.....................................60

(Mëngjesi, darka)
Pijet shërbehen nga ora  10:00- 22:00

Femijet 0-5vjec falas 
Femijet 5-12vjec -50%
+12vjec cmimi sikur te rriturit

Hotel Twin Towers

07 - 30 Qershor

Cmimi për person në dhomë standarde.......................................38
Cmimet për person në suitë me pamje nga mali....................43
Cmimi për person në suitë me pamje nga deti........................48


Cmimet janë për person me mëngjes dhe darkë dhe një çadër nè plazhë
Pishina në çmim
Check in: 13:00, Check out 10:00

Femijet 0-3.99 vjec falas 
Femijet 4 - 9.99 vjec -50%
+10vjec cmimi sikur te rriturit

Parkingu +5€ 24h

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook