Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Shëngjin

Hotel Rafaelo Resort

01 Korrik - 31 Gusht

Akomodimi ne apartamente me dy dhe tre dhoma gjumi për 5-6 persona                 ....................35€
Akomodimi ne dhoma treshe  dhe apartamente me dy dhoma gjumi për 4 persona......................40€
Akomodimi ne dhoma dyshe matrimoniale apo dyshe teke        .................................................................45€

 Oferta 4 ditë/ 3 net ➱ 105€ për përson 
 Oferta 6 ditë / 5 net ➱ 175€ për përson 
 Oferta 8 ditë / 7 net ➱ 245€ për përson etj..

Çmimi për përson, akomodimi në Suite familjare (dy dhoma dhe tri dhoma ) 5 persona dhe 6 persona

 Oferta 4 ditë/ 3 net ➱ 120€ për përson 
 Oferta 6 ditë / 5 net ➱ 200€ për përson 
 Oferta 8 ditë / 7 net ➱ 280€ për përson etj..

Çmimi për përson, akomodimi në dhoma treshe dhe suit familjare (dy dhoma të ndara) 4 persona

 Oferta 4 ditë/ 3 net ➱ 135€ për përson 
 Oferta 6 ditë / 5 net ➱ 225€ për përson 
 Oferta 8 ditë / 7 net ➱ 315€ për përson etj..

Çmimi për përson në akomodim në dhoma për dy përsona.

Çmimi përfshinë:

 Akomodimin në Kompleksin Rafelo me 4****
 Mëngjesi dhe darka
Çadrat dhe shtretërit në plazh, pishina, parkimi
Meny e pasur e ushqimit 
Fëmijët 0-4 vjeq gratis, fëmijët 4-11 vjeq 50% të pagesës

 Bileta një drejtim 8€, kthyese 10 €..

Çmimet janë për përson në dhomë dyshe, treshe e Suita për muajin Korrik dhe Gusht.

Hotel Brilant

 01 Qershor - 10 Korrik

Cmimi për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe................................. 26€

10 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe................................. 35€

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka

Hotel Ermiri

01 Qershor - 31 Gusht

Dhoma njëshe...................................................................... 50€
Dhomadyshe..........................................................................65€
Dhoma treshe........................................................................80€
Apartament 1+1...................................................................85€
Apartament 3+1...................................................................210€

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe çadrat

                                                        Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook