Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sharr Travel

Sharr Travel si agjenci operon në vend tash e 10 vjet, duke u ofruar klientëve udhëtime me autobus, aeroplan dhe traget.

Sharr Travel me përfaqësi në Prishtinë e Prizren, është e përkushtuar në ofrimin e shërbimeve të transportit rrugor me autobusë modern e komod, shërbime të transportit ajror me aeroplan të kompanive më të njohura botërore. Sharr Travel njihet për stafin e saj profesional dhe për eksperiencë të gjatë në fushën e turizmit.

Gjithashtu ne si agjenci ofrojmë udhëtime për grupe të organizuara brenda dhe jashtë vendit, duke siguruar transportin, akomodimin dhe vizitat e vendeve kulturore historike.  

Shërbimet

 • Rezervimin e biletave për të  gjitha destinacionet boterore.
 • Pjesëmarrjen në panairet, kongreset, konferencat ndërkombëtare.
 • Rezervimin e hoteleve anembanë botës.
 • Rezervime për udhëtime me autobus komod për Zvicer, Itali, Gjermani, Austri, etj.
 • Aranzhmane turistike verore dhe dimërore.
 • Lundrime me Traget.
 • Udhetime grupore.
 • Ekskurzione brenda dhe jashte vendit.
 • Vizita vendeve kulturore historike.
 • Ofrojme autobusë, minibusë për shërbime ditore, javore dhe mujore.
 • Shërbime tjera sipas kërkesave.

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook