Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Mediteran

3ditë / 2net ➤ 78€

4ditë / 3net ➤ 107€

5ditë / 4net ➤ 136€

6ditë / 5net ➤ 165€

7ditë / 6net ➤ 194€

8ditë / 7net ➤ 223€

çmimet janë për person në dhoma dyshe dhe treshe dhe katërshe

oferta përfshinë: akomodimin në Hotel Mediterrane 4* - Sarandë

mëngjesi dhe darka transporti me autobus komod

shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

𝐇𝐎𝐓𝐄𝐋 𝐎𝐀𝐒𝐈𝐒

 👉Oferta përfshinë:

Akomodimi në Hotel Oasis
Mëngjesi dhe darka

🌊 3ditë / 2net ➤ 54€
🌊 4 ditë / 3 net ➤ 81€
🌊 5 ditë / 4 net ➤ 108€
🌊 6 ditë / 5 net ➤ 135€
🌊 7 ditë / 6 net ➤ 162€

Fëmijet deri në moshen 9 vjec +10 euro
 Plus bileta kthyese 25€ për person
 Cmimet janë valide deri me 07 - 20 Korrik

HOTEL BOUGAINVILLE BAY RESORT& SPA 5*

😍 3ditë / 2net ➤ 85€

😍 4 ditë / 3 net ➤ 128€

😍 5 ditë / 4 net ➤ 170€

😍 6 ditë / 5 net ➤ 213€

‼ Cmimet janë për person në dhomë dyshe standarde

‼ Plus 20€ bileta kthyese

👉oferta përfshinë:

✔ akomodimin në Bougainville Bay 5* - Sarandë

✔ mëngjesi

✔ shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

✔ Vendosja në dhomë dyshe

‼Oferta është valide për muajin Korrik

HB për person +12€

FB për person +24€


Shpejt, Sigurt dhe Këndshëm.  


Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook