Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Vikend në Sarandë

  • Nisja e radhes te premten (23.02.2018);   kthimi të delen (25.02.2018)
  • Akomodimi: Hotel Mediterrane 4**** - Sarandë
  • Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë
  • Vizitohet: Saranda, Ksamili, Butrinti, Gjirokastra, Vlora etj
  • Gratis: Pijet, ëmblëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
  • Çmimi: 55€ për person
  • Nisjet:   Prishtinë ora 07:00;     Therandë ora 08:00;      Prizren ora 08:30;    Gjakovë ora 07:30;        Pejë ora 07:00;      Gjilan ora 06:00;     Mitrovicë ora 06:00;     Vushtrri  06:00

                                                             AGJENDA

Dita e parë: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në ora 08:00, nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00.  Në mbrëmje arritja në hotel.. Darka në hotel. Mbrëmje me muzikë live. Relaksim, fjetje.

Dita e dytë: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit. Vizitë Syrit të Kaltër deri në ora 14:00. Kthimi në Sarandë. Pasdite e lirë në Sarandë.  Darka në hotel.. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita e tretë: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim në Prishtinë. Gjatë rrugës vizitë Himarës, Broshit, Dhërmiut. Vizitë qytetit te Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook