Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Sarandë

Hotel Mediterrane

15 - 31 Qershor

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë...................................................48€

01 - 15 Korrik

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë...................................................48€ me zbritje nga 58 Euro

16 Korrik - 31 Gusht

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë...................................................65

01 - 23 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë...................................................45€

12 - 30 Shtator

Cmimi për person me mëngjes dhe darkë...................................................35€

Cmimet janë për person me mëngjes & darkë

Hotel Oasis

01 - 31 Maj

Dhoma dyshe HB....................................................................35€

01 - 31 Qershor

Single RoomHB.......................................................................50€
Dhome dyshe deluxe HB...................................................42€
Dhome treshe deluxe HB..................................................38€

01 - 31 Korrik

Single Room HB.......................................................................75€
Dhome dyshe deluxe HB...................................................60€
Dhome treshe deluxe HB..................................................50€

01 - 31 Gusht

Single Room HB......................................................................90€
Dhome dyshe deluxe HB...................................................65€
Dhome treshe deluxe HB..................................................60€

01 - 30 Shtator

Fjejta me mengjes per person .....................................................................43€
Fjejta me mengjes dhe darke per person ..............................................53

+11€ shtese per person dreka

Cmimet jane per person
+11€ shtese per person dreka

Hotel Grand

01  - 30 Qershor

Dhoma dyshe  HB......................................................120€
Dhoma katërshe dhome dopjo plus dhome dy krevat tek..............200€

01 Korrik - 31 Gusht

Dhoma dyshe..................................................................170
Junior Suite Double +2 Single................................240€

01  - 30 Shtator

Dhoma dyshe  HB........................................................................120€
Dhoma dhome dopjo + dhome dy krevat tek..............230

Cmimet janë për dhomë me mëngjes , parking, plazh, pishina e jashtme, çadrat dhe Wi-Fi

Dhoma me pamje +20

Hotel Iliria

01 - 31 Maj

Dhome dyshe standarde ose twin me ballkon.............. 42€
Dhome treshe standarde me ballkon................................49
Dhoma katershe standarde me ballkon .........................57€
Dhome katershe me pamje nga deti................................. 77€
Dhome dyshe ose twin me pamje nga deti.....................46
Dhome treshe me pamje nga deti.......................................52€
Deluxe Suite me pamje nga deti .........................................60€

01 - 31 Qershor

Dhome dyshe standarde ose twin me ballkon............. 50€
Dhome treshe standarde me ballkon................................54
Dhoma katershe standarde me ballkon .........................59€
Dhome katershe me pamje nga deti................................. 79€
Dhome dyshe ose twin me pamje nga deti....................54
Dhome treshe me pamje nga deti.......................................59€
Deluxe Suite me pamje nga deti .........................................65€

01 - 15 Korrik

Dhome dyshe standarde ose twin me ballkon............. 65€
Dhome treshe standarde me ballkon................................71
Dhoma katershe standarde me ballkon .........................79€
Dhome katershe me pamje nga deti................................. 99€
Dhome dyshe ose twin me pamje nga deti....................71
Dhome double me pamje nga deti.....................................69€

Dhome treshe me pamje nga deti.......................................75€
Deluxe Suite me pamje nga deti .........................................79€

16 Korrik - 31 Gusht

Dhome dyshe standarde ose twin me ballkon............. 74€
Dhome treshe standarde me ballkon................................81
Dhoma katershe standarde me ballkon .........................87€
Dhome katershe me pamje nga deti.................................107€
Dhome dyshe ose twin me pamje nga deti....................79
Dhome treshe me pamje nga deti.......................................83€
Deluxe Suite me pamje nga deti .........................................89€

01 - 31 Shtator

Dhome dyshe standarde ose twin me ballkon............. 50€
Dhome treshe standarde me ballkon................................49
Dhoma katershe standarde me ballkon .........................57€
Dhome katershe me pamje nga deti.................................77€
Dhome dyshe ose twin me pamje nga deti....................54
Dhome treshe me pamje nga deti.......................................57€
Deluxe Suite me pamje nga deti .........................................60€

Fëmijët 0-5.99 free
Fëmijët 6-12.99 vjeç 10 eur ne shtrat extra
Në dhomë dyshe dhe treshe lejohet një femije free (Extra Bed)

Mengjesi i perfshirë në çmim

Hotel Demi

01 - 31 Maj

Dhoma standarde...............................................................100€
Dhoma Deluxe......................................................................120€
Dhoma Superiore............................................................... 140€
Junior Suite.............................................................................170

01- 30 Qershor dhe 01 - 30 Shtator

Dhoma standarde............................................................ 120€
Dhoma Deluxe................................................................... 140€
Dhoma Superiore............................................................. 160€
Junior Suite...........................................................................190

Korrik - Gusht

Dhoma standarde............................................................ 170€
Standard plus..................................................................... 180€
Standard Plis (dhome familjare 4 persona).......220€
Dhome luksoze..................................................................200 
Dhoma superiore............................................................. 220€
Junior Suite..........................................................................240€
Suite Deluxe(4 persona)................................................250 
Superior Suite me pamje nga deti(4 persona)..280 
Apartament VIP (me xhakuzi).................................. 450

Cmimet janë për dhomë 
Personi i tretë në dhomë +30€ për ditë
Dhoma standarde dhe standarde plus nuk e kane pamjen e plote nga deti
Dhoma luksoze, suita superiore dhe junior Suita, Suita Superiore, Suita VIP kane pamjen nga deti

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
Mëngjesi, plazhi, shezlonet, wi-fi, peshqiret e plazhit dhe pakrkingu jane te perfshira ne cmim
Check in në ora 14:00, Check out në ora 12:00
Fëmijët 0 -7 vjeç janë falas 
Single room -10€ 

Hotel Santa Quaranta

01 - 31 Maj

Dhoma njëshe............................................................................94€
Dhome dyshe............................................................................104€
Dhomë familjare.....................................................................164€
Dhomë Deluxe.........................................................................164€

01 - 31 Qershor

Dhoma njëshe...........................................................................104€
Dhome dyshe............................................................................114€
Dhomë familjare.....................................................................174€
Dhomë Deluxe.........................................................................174€

Korrik - Gusht

Dhoma njëshe...........................................................................155€
Dhome dyshe............................................................................175€
Dhomë familjare.....................................................................235€
Dhomë Deluxe.........................................................................235€

01 - 30 Shtator

Dhoma njëshe..........................................................................104€
Dhome dyshe............................................................................114€
Dhomë familjare.....................................................................174€
Dhomë Deluxe.........................................................................174€

Cmimet janë për dhomë me mëngjes
+ HB 30€ për person
Fëmijët 0 - 2 vjeç falas
Në dhoma familjare mund të vendosen dy të rritur dhe dy fëmijë
Check In në 15:00, Check Out në 11:00

Hotel Aulona

Maj, Qershor dhe Shtator

Për person me mëngjes dhe darkë.................................................25€

Korrik dhe Gusht

Për person me mëngjes.........................................................................32.5€

Fëmijët ofertë 0 - 3 vjeç gratis
Fëmijët ofertë 3 - 7 vjeç -50% zbritje 
Fëmijët 7 - 12 vjeç -30% zbritje

Hotel Sejko

15 - 30 Qershor 

Dhomë dyshe BB..........................................................................130€
Dhome treshe BB........................................................................150€
Dhomë katërshe 2+2 (Fëmijë deri 12 vjeç)...................160€

01 - 13 Korrik

Dhomë dyshe BB..........................................................................150€
Dhome treshe BB........................................................................180€
Dhomë katërshe 2+2 (Fëmijë deri 12 vjeç)...................200€

14 Korrik - 27 Gusht 

Dhomë dyshe BB..........................................................................175€
Dhome treshe BB........................................................................200€
Dhomë katërshe 2+2 (Fëmijë deri 12 vjeç)...................210€

28 Gusht - 15 Shtator

Dhomë dyshe BB..........................................................................130€
Dhome treshe BB........................................................................150€
Dhomë katërshe 2+2 (Fëmijë deri 12 vjeç)...................160€

16 Shtator - 30 Shtator

Dhomë dyshe BB..........................................................................120€
Dhome treshe BB........................................................................130€
Dhomë katërshe 2+2 (Fëmijë deri 12 vjeç)...................150€

Në çmim përfshihet mëngjesi, çadrat në plazh dhe wi -fi

Hotel Senator

Qershor 

Dhomë dyshe ..............................................................................90€
Dhome familjare.......................................................................130€

01 - 15 Korrik

Dhomë dyshe .............................................................................110€
Dhome familjare.......................................................................140€

15 Korrik - 25 Gusht

Dhomë dyshe .............................................................................130€
Dhome familjare.......................................................................180€

Cmimet për dhome me mengjes
Plazh ne cmim (plazhi tek hotel Grand)

Darka + 15€ per person

Shpejt, sigurt, këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook