Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Rradhime

HOTEL CORAL

1 Qeshor -30  Qershor                                 

Dhoma dyshe HB.................................................................30€

Dhoma treshe  HB................................................................25€

01Korrik -31Korrik     

                 

Dhoma dyshe HB.................................................................50€

Dhoma treshe  HB...............................................................45€

Apartament 4 persona HB.............................................45

Apartament 5 persona HB me ndarje......................40

26 Gusht - 31 Gusht 

                 

Dhoma dyshe HB.................................................................52€

Dhoma treshe  HB...............................................................43€

Apartament 4 persona HB..............................................48

Apartament 5 persona HB me ndarje......................44

01 Shtator - 10 Shtator 

Dhoma dyshe HB.................................................................44€

Dhoma treshe  HB...............................................................38€

Apartament 4 persona HB..............................................36

Apartament 5 persona HB me ndarje......................35

10 Shtator

Dhoma dyshe HB.................................................................38€

Dhoma treshe  HB...............................................................34€

Apartament 4 persona HB..............................................30

 

Në çmim perfshihet mengjesi dhe darka , çadra në plazh dhe perdorimi i pishines 

Çmimi ështe për person 

Fëmjët 0 - 10 vjec - 50% zbritje

HOTEL REGINA BLUE

 20 Qershor – 02 Korrik

                                                       BB                           HB                     FB

Dhoma dyshe ....................................24€............................35€........................45€

Dhoma treshe... .................................22.5€............................32.5€................42.5€

03 Korrik  – 31 Korrik

                                                                 BB                           HB                          FB

Dhoma dyshe ...............................................40€............................45€..............................60

Dhoma dyshe me pamje nga deti.......45..............................50..............................65

Dhoma treshe... ............................................35€............................45€................................55€

Dhoma treshe me pamje nga deti.......40€...............................50..............................60€

01 Gusht - 31 Gusht

                                                                 BB                           HB                          FB

Dhoma dyshe ...............................................40€............................50€..............................60

Dhoma treshe... ............................................35€............................45€................................55€

01 Shtator - 15 Shtator

                                                                 BB                           HB                          FB

Cmimi per person ...............................................30€............................40€..............................55

Chekin 13:00, Check out: 11:00

Femijet 0-4 vjec gratis , 4-12 vjec 50%

Çmimet janë për person

 

Hotel Roi

 Cmimi për person në dhomë dyshe HB.................................32

 Cmimi për person në dhomë treshe HB................................30

Cadrat përfshihen në cmim

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook