Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Pushime në Sarandë

Pushime në Sarandë

PUSHIME NË SARANDË DUKE FILLUAR NGA 60€ PËR PERSON

🏩 HOTELI ILIRIA - SARANDË
3 ditë / 2 netë = 60€ për person
4 ditë / 3 netë = 75€ për person
5 ditë / 4 netë = 90€ për person
6 ditë / 5 netë = 110€ për person

🏩 HOTEL HEKSAMIL - KSAMIL
3 ditë / 2 netë = 60€ për person
4 ditë / 3 netë = 75€ për person
5 ditë / 4 netë = 90€ për person
6 ditë / 5 netë = 110€ për person

🏩 HOTEL ILIO - KSAMIL
3 ditë / 2 netë = 60€ për person
4 ditë / 3 netë = 75€ për person
5 ditë / 4 netë = 90€ për person
6 ditë / 5 netë = 110€ për person

Cmimi përfshinë;
🚌 Transportin me autobus komod Prishtinë-Sarandë-Prishtinë
🏩 Akomodimin në Hotel
🍽 Mëngjesin dhe darkën

➩ Nisjet organizohen çdo të marte, të enjte dhe të shtune në ora 21:30 në mbrëmje.
➩ Kthimi cdo të mërkure, të premte dhe të diele në ora 17:00

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook