Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Prishtinë-Jalë-Dhërmi-Prishtinë

Linja e rregullt Prishtinë-Dhërmi-Jalë-Prishtinë

LInja e rregullt fillon nga data 23 Qershor!

Nisjet dhe kthimet  realizohen çdo të mërkure, dhe të premte; Kthimi të ejten dhe të dielen!

Nga data 30 qershor PRISHTINË -  JALË-  DHERMI udhetimet reazlizohen çdo dite!

Nisjet organizohen nga:

 Nisja nga Prishtina në ora 23:00 (stacion)
 Nisja nga Theranda në ora 23:45 (stacion)
 Nisja nga Prizreni në ora 00:00 (stacion)

 Nisja nga Gjilani në ora 21:30 (stacion)
 Nisja nga Ferizaji në ora 22:00 ( Hib Petroll ne Bibaj )

 Nisja nga Mitrovica në ora 21:45 (stacion)
 Nisja nga Vushtrria në ora 22:00 ( te restuarant Holiday )

 Nisja nga Peja në ora 23:00 (stacion)
 Nisja nga Deçani në ora 23:20 (stacion)
 Nisja nga Gjakova në ora 23:50 (stacion

Kthimet organizohen nga:

Kthimi nga Jala në 15:00
Kthimi nga Dhermiu në 15:30
Kthimi nga Orikumi në 16:30
Kthimi nga Radhima në 16:450
Kthimi nga Vlora në 17:00 

Rezervimi për kthim është i obliguar +38344610015!

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook