Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Pogradec

Vikend në Pogradec

  •   Nisja e radhes te premten: 23.02.2018; kthimi te dielen: 25.02.2018
  •   Akomodimi: Hotel 4****
  •  Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë
  •  Çmimi: 55€ për person 
  •  Gratis: Vizitat në Shën Naum , Ohër , Korçë, Elbasan, TEG - Tiranë. Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet          tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.
  •  Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik

    ● Nisjet:
    Prizren ora 06:30;     Therandë ora 07:00;     Komoran ora 07:20;    Gjakovë ora 05:30;     Pejë ora 05:00; Gjilan ora 06:00;    Mitrovicë ora 06:00;    Vushtrri ora 06:00;   Prishtinë 08:00;   Ferizaj  08:40

                                                                  AGJENDA

Dita e parë: Nisja nga Prizreni në ora 06:30, nga Theranda në 07:00, nga Prishtina në 08:00. Vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Ohrit, pas Ohrit nisja pèr në Shën Naum. Arritja në Shën Naum. Relaksim  tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Nisja nga Shën Naumi për në Hotel.  Darka në Hotel. Mbrëmje me muzikë live në hotel.  Relaksim dhe fjetje. 

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, paradite e lirë në Parkun Drilon. Pastaj nisja për në Korçë, vizitë qytetit të vjetër të Korçës , vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Kthimi në Pogradec. Pasditja e lire në Pogradec, shetitje qytetit. Darka në Hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Elbasanit. Pas Elbasanit nisja për në qendrën tregare TEG - Tiranë ku kalohet nga rruga e re (përmes tunelit).  Pas vizitës nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook