Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e Kosovës në Fllad Resort

Pavarsia e Kosovës në Fllad Resort& Spa

Pavaresia e Kosoves ne Fllad Resort & Spa Rezervimi i obliguar në Sharr Travel

OFERTE SPECIALE /Zbritje nga 86€ Në 84€

Fundjavë në Durrës, Berat - 3 ditë 84€
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 84€ (me mengjes + darke & spa)

Ne cmim perfshihet :
 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Fllad Resort & Spa, Golem
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
• muzike live date 17 Hekuran Krasniqi
• muzike live date 18 Hekuran Krasniqi
• Shëtitjet në Durrës, Berat

Dita I : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Fllad Resort & Spa, Golem. Pasdite e lirë. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita II : • Mëngjesi në Fllad Resort & Spa. Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit. Vazhdin i rrugës për në hotel. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita III : Mëngjesi në hotel. Vizitë qytetit të bukur të Durrësit, ndales për kafe dhe vizitë qytetit. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook