Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Paketa Indivduale

Paketa Indivduale

Rezervime me traget për lundrime në  detin Adriatik me anije luksoze Shqipëri, Itali, dhe Malit të Zi me çmime fantastike përmes partnerëve tanë kryesor në fushën e lundrimeve siç janë:

 • STAMBOLL
 • CAPPADOCIA
 • DUBAI
 • Etj...

Shërbimet

 • Restorant ne bord
 •  Salle e madhe vetesherbimi
 •  Kuzhine italiane
 •  Bar me shumllojeshmeri antipastash(pica, hot dog, sanduice, embelsira etj.) dhe akullore
 •  Dyqane me nje game te gjere produktesh si parfume, cigare pije alkolike,
 •  Dyqane për suvenire, embelsira, veshje dhe artikuj te ndryshem per dhurata
 •  Argetim: filma dhe makina elektronike per tu argetuar dhe provuar fatin!


PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook