Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat për Vlorë

Vlora 2019 me Sharr Travel

 Cmimi përfshinë :
➱ Transportin me autobus komod
➱ Mëngjesin dhe darkën
➱ Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit
➱ Nisjet realizohen të mërkurën dhe të premten
➱ Kthimet të dielen

 Hotel Regina – Radhimë 4****

☑️ 5 ditë / 4 net............ 110€ për person
☑️ 3 ditë / 2 net.............70€ për person

Hotel Florence – Vlorë 3***
☑️ 5 ditë / 4 net............ 110€ për person
☑️ 3 ditë / 2 net.............70€ për person

Hotel Regina City – Vlorë 4****
☑️ 5 ditë / 4 net............ 125€ për person
☑️ 3 ditë / 2 net.............75€ për person

Dita 1: Nisja nga Prishtina të premten në ora 07:00, nisja nga Theranda në ora 08:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë me anije në ishujt Sazan dhe Karaburun +15€ për person dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 pije gratis, sipas dëshirës, qendrimi deri ne ora 14:00. Pastaj vazhdim i rrugës për vizië në Muzeun Pavarësia dhe Sheshin e Flamurit. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit Fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për në Kalanë e Kaninës dhe Manastirit të Zverenecit. Nisja për kthim në Kosovë në ora 14:00, pushime gjatë rrugës në qytetin e Durrësit. Arritja rreth orës 21:00.

Me ofertën 5 ditë/4 net tre ditët e para janë të lira qëndrim e pushim në Hotel, dy ditët e fundit sipas agjendës⤴.

                                                 Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook