Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat në Jalë

Social Camping Jalë 2023

Oferta Social Camping Jale 2023

-Keto cmime jane te vlefshme deri me dt 27/08/2023.

-Per akomodimin ne tenda per 1 natë per 1 person Paketa Half Board.
ku perfshihet (1 mengjes)+ (1darke) ................. ..........................................................23€/person.

-Akomodimi në Shtepizat e drurit Paketa Half Board

-Akomodim ne vila druri me krevat Dopio per 1 natë per 2 kushton........ 76€ / cifti

-Akomodimi per 3 persona ne vila druri per 1 nate .................. .........................84€

-Akomodimi per 4 persona ne Vila druri.................................................................. 104€

-Shenim;
 -Nuk pranohen grupet shoqerore vetem me djem. 

- Check in ora 11:00 
- Check out. 10:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook