Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve në Brezovicë

Hotel Rock Brezovicë

01 Tetor - 24 Dhjetor

Fjetja me mëngjes në dhomë dyshe double ose twin............80
King size bed.................................................................................................85
Triple rooom dhe fmaily room...........................................................120

Extra bed 30€ dhe 40€

25 Dhjetor

Fjetja me mëngjes në dhomë dyshe double ose twin............85€
Dhoma treshe..............................................................................................120€
Fmaily room..................................................................................................160€

Extra bed  40€

Në çmim përfshiihet:

Mëngjesi
Parkingu

Hotel Brezovica

Dhjetor

Vikendi me ofertë ekskluzive nga Sharr Travel
Hotel Brezovica Prej 60€/nata per person
➱ STANDARD ROOM / 120€
➱ JUNIOR SUITE (2+1) / 160€
➱ DELUXE SUITE (2+1 / 190€
➱ FAMILY SUITE (2+1+1 / 210€
➱ PRESIDENTAL SUITE (2+2+1 / 300€

Shtrati ekstra kushton 30€

Çmimi përfshinë:
Akomodim në Hotel Brezovica
Mengjesi për 2 persona
Hyrja ne SPA Center ku mund te shfrytezohen

Pishina
Sauna 
2 Jakuzi (I brendshem dhe i jashtem)


Check-in ne ora 14:30 deri ne 17:30 me konfirmim
Check-out ne ora 11:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook