Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve - Bogë

Ofertat e Hoteleve - Bogë

 🏕 ’’Hotel '' Rudi Alpine''

● Dhoma dyshe : 35€ për person në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë treshe: 30€ për person në dhomë treshe(fjetje me mëngjes)
● Apartamenti për 5 persona: 25€ për person në apartament (fjetje me mëngjes)

Në çmim prfshihet:

● Akomodimi në hotel me mëngjes

 🏕 Villa ‘’Rudi’’

01 - 20 Dhjetor

● Villat 4-6 persona : 60€

21 - 28 Shkurt

● Villat 4-6 persona : 80€

🏕 Hotel ‘’Magra Austria’’

● Dhoma dyshe : 79€ në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë treshe: 89€ në dhomë treshe (fjetje me mëngjes)
● Dhomë katërshe: 99€ në dhomë katërshe (fjetje me mëngjes)
● Suita : 120€ (fjetje me mëngjes)

Përdorimi i Pishinës, Saunat, Jacuzzi përfshihen në çmim

Hoteli dhe villat podesojnë edhe nje lounge bar

🏕 Villa ‘’Magra Austria’’

● Villat standarde (për 4 persona): 150€ - fjetja me mëngjes (+2 persona munden të flenë në sallon)
● Villa Love: 180€ (për 2 persona) - fjetja me mëngjes 
● Villa Vip: 200€   (për 4 persona) - fjetje me mëngjes (+2 persona munden të flenë në sallon)
● Villa e drurit 120€ (për 2 persona) fjetja me mëngjes

Apartamenti 1 :   79€ /  (për 2 persona + 1 fëmijë) - fjetja me mëngjes
Apartamenti 2:    99€/ (për 2 persona + 1 fëmijë) - fjetja me mëngjes
Apartamenti 3:    99€ (për 2 persona + 1 fëmijë) - fjetja me mëngjes

Apartamenti 4:    99€ (për 2 persona + 1 fëmijë) - fjetja me mëngjes
Apartamenti Suit 1: 150€ (për 2 persona + 1 fëmijë) - fjetja me mëngjes

Në çmim prfshihet:
● Akomodimi në villa me mëngjes
● Përdorimi i Pishinës, Saunat, Jacuzzi përfshihen në çmim

Hoteli dhe villat podesojnë edhe nje lounge bar

 🏕 ’’Hotel '' Orela''

● Dhoma dyshe : 35€ në dhomë dyshe (fjetje me mëngjes)
● Dhoma treshe : 45€ në dhomë treshe (fjetje me mëngjes)

● Villa për 7 persona: 120€ (fjetje me mëngjes)
● Villa për 5 persona: 105€ (fjetje me mëngjes)
● Villa për 5 persona VIP: 130€ (fjetje me mëngjes)

Shepjt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook