Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Sarandë 3ditë/2net

Vikendi në Sarandë

Fundjavë në Sarandë - Ksamil, destinacioni juaj i preferuar!

➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 55€ për person

Çmimi përfshinë:

• Transportin me autobus komod të Sharr Travel

• Akomodimin në Mediterrane - Saranderë ose hotel Oasis

• 2 mëngjese dhe 2 darka

• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Shetitje me anije në det brigjeve të Sarandës deri afer kufirit me KORFUZIN (+ 7 €). Viztë në #Sarandë, #Ksamil, #Butrint, #Gjirokastër

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda :

Dita I : Darka• Nisja nga Prishtina të premten ne 6:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .  Akomodimi në Mediterrane Hotel.  Plazh në Sarandë. Në ora 17:00 për vizitë në Kalaja e Lekursit. Darka në Mediterrane Hotel.

Dita II :  Mëngjesi ne Mediterrane Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit. Shetitje me anije në det brigjeve të Sarandës deri afer kufirit me KORFUZIN (+ 7€). Darka në hotel.

Dita III :  Mëngjesi ne Mediterrane Hotel. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs për dy orë. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook