Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Oferta për Jalë

🏝EXTRA OFERTË PËR VILLA DRURI - JALË🏝

Akomodimi në Villa Druri👌 Det 🏄Plazh  Muzikë 🔈
Kampingu më i miri në Jalë vetëm me Sharr Travel.

nisje çdo natë 
☑️ Gjilani 20:00.
☑️ Mitrovicë 20:00
☑️ Vushtrri 20:30 
☑️ Ferizaji 20:30,
☑️ Prishtina 21:30
☑️Suhareka 22:30 
☑️Prizreni 23:00

Listen e cmimeve e gjeni më poshtë :
🔴3 ditë / 2 net 65€
⚫️4 ditë / 3 net 85 € 
🔴5 ditë / 4 net 105€
⚫️6 ditë / 5 net 130€

Në çmim përfshihet : Udhëtimi , Fjetja në Kamping , Mëngjesi, dreka dhe Darka, pijet jo alkoolike, etj.

🚌 Udhëtimet realizohen me autobusë super komod të #SharrTravel, staf profesional e shërbime cilësore. 
 Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

OFERTA PËR TENDA

 👉Nisjet organizohen çdo dite nga:

🕙Prishtina në ora 21:30
🕙Theranda ne ora 22:30
🕙Prizreni ne ora 23:00

Çmimi përfshinë:
 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
 Vendosja në tenda- Jalë
 Mëngjesin drekën dhe darkën- plus pije jo alkoolike (All inclusive)
 Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

3 ditë/ 2 net-58 euro
4ditë/ 3 net-76 euro
5 dite/ 4 net-94 euro
6dite/ 5 net-110 euro

Çmimet janë per person

📩 për rezervime:
📲 044-049-038/610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, prapa stacionit të autobusëve

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook