Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Oferta 5 ditë / 4 net

Oferta 5 ditë / 4 net

Oferta 1: Nisja të martën, kthimi të dielen
Oferta 2: Nisja të premtën, kthimi të mërkurën/ Oferta vlenë prej muajit 10 Qershor

5 ditë e 4 net
Çmimi: 90€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe 

Çmimi përfshinë:
✔ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel Aulona me 4* në Sarandë 
✔Mëngjesi dhe darka
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimi

 


• Nisja nga Prishtina në ora 23:00, nisja nga Theranda në ora 23:45, nisja nga Prizreni në ora 00:15
• Kthimi nga Saranda në ora 15:30.

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook