Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Oferta 3 ditë / 2 net

Oferta 3 ditë 2 net

Nisja të enjtën në ora 21:30; kthimi të dielen në ora 15:00 /  Oferta vlen prej muajit 10 Maj
Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
 
Çmimi përfshinë
✔ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel me 4* në Sarandë e Ksamil
✔ 3 mëngjese dhe 2 darka
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

Nisjet e radhës: 
✔ 23.05.2019
 30.05.2019 etj.


☀ Dita 1: Nisja nga Prishtina të enjtën në ora 21:30, nga Theranda në ora 22:30, nga Prizreni në ora 23:00.
Arritja në Hotel në mëngjes. Akomodimi në Hotel. Mëngjesi i përfshirë. Dita e lirë. Darka në Hotel. Pasdite e lirë.

☀ Dita 2. Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë për plazh në Sarandë e Ksamil. Darka në Hotel. Mbrëmje e lirë.

☀ Dita 3. Mëngjesi në Hotel. Paradite e lirë për plazh. Nisja për kthim në ora 15:00. Gjatë rrugës vizitë Syrit të Kaltër. Arritja në Kosovë në mbrëmje.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook