Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Oferta 2 ditë / 1 natë

Oferta 2 ditë / 1 natë

Nisja të premtën / kthimi të dielen 
Çmimi: 35€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe 

Çmimi përfshinë:
✔ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel me 4* në Sarandë dhe Ksamil
✔ 2 mëngjese dhe 1 darkë 
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimit

Nisja e radhës:

24.05.2019

31.05.2019 etj.

• Nisja nga Prishtina në ora 21:30, nisja nga Theranda në ora 22:30, nisja nga Prizreni në ora 23:00
• Kthimi nga Saranda në ora 15:00 (gjatë kthimit vizitohet Syri i Kaltër)

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook