Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Lumi i Shalës

Ofertë një ditore te Lumi i Shalës

Nisjet çdo të mërkuën, të premten, të shtunen dhe të dielen

Cmimi: 20€

📍 Nisja nga Prishtina: 06:00
📍 Nisja nga Theranda: 07:00
📍 Nisja nga Prizreni: 07:30
📍 Gjakova: 08:15

Çmimi përfshinë:
🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🛶 Transporti me varkë Fierzë-Lumi i Shalës - Fierzë
🥪 Mëngjes i lehtë

🕗Agjenda e ditës:
📍09:00 - Arritja ne Fierzë
📍09:00-09:15 - Mengjesi
📍09:15-11:30 - Lundrimi me varkë dhe shijimi i natyrës
pitoreske për tek Lumi i Shalës
📍11:30-12:00 - Ecje përgjatë lumit për të arritur tek Parku i Blinit dhe restorantet e zonës
📍12:00-16:30 - Qëndrimi tek Lumi i Shalës, mundësia për të
bërë plazh tek lumi ose për tu freskuar
📍16:30-18:30 - Lundrimi për kthim në Fierzë
📍18:30 - Kthimi për në Kosovë

🎒 Ç'ka sygjerohet të merrni me vete:
👟 - Sandale plazhi
👙 - Rroba plazhi
👕 - Nga një maicë rezervë
👚- Bluzë nëse merr më freskët gjatë kthimit

Vërejtje: Ju duhet të keni letërnjoftimin me afat ose pasaportën!

☎️ Për informata kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016

📍Na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook