Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Lukovë

Hotel Paradise - Lukovë

15 Maj - 20 Qershor
Dhoma dyshe me pamje nga deti................................................................... 34€
Dhoma treshe............................................................................................................. 44 €
Dhoma katërshe.........................................................................................................54 €
Suita me pamje nga deti....................................................................................... 58 €

20 Qershor - 15 Korrik
Dhoma dyshe me pamje nga deti................................................................... 49€
Dhoma treshe............................................................................................................. 59 €
Dhoma katërshe.........................................................................................................69 €
Suita me pamje nga deti....................................................................................... 74 €

15 Korrik - 30 Gusht
Dhoma dyshe me pamje nga deti................................................................... 56€
Dhoma treshe............................................................................................................. 66 €
Dhoma katërshe.........................................................................................................76 €
Suita me pamje nga deti....................................................................................... 81 €

01 Shtator - 20 Shtator
Dhoma dyshe me pamje nga deti................................................................... 34€
Dhoma treshe............................................................................................................. 44 €
Dhoma katërshe.........................................................................................................54 €
Suita me pamje nga deti....................................................................................... 59 €

Hotel Angjelo Borsh

01 Qershor dhe 30 Qershor

Standat Tripe Studio................................................................................................ 30€
Superior Studio........................................................................................................... 35 €
Studio with Sea View................................................................................................35 €
Apartment me një dhomë gjumi...................................................................... 45 €

01 Korrik - 15 Korrik
Standat Tripe Studio................................................................................................ 35€
Superior Studio........................................................................................................... 45 €
Studio with Sea View................................................................................................45 €
Apartment me një dhomë gjumi...................................................................... 55 €

16 Korrik - 31 Gusht
Standat Tripe Studio................................................................................................ 42€
Superior Studio........................................................................................................... 55 €
Studio with Sea View................................................................................................58 €
Apartment me një dhomë gjumi...................................................................... 75 €

01 Shtator - 30 Shtator
Standat Tripe Studio................................................................................................ 30€
Superior Studio........................................................................................................... 35 €
Studio with Sea View................................................................................................35 €
Apartment me një dhomë gjumi...................................................................... 40 €

                                                     Përjeto kënaqësinë me '' Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook