Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja Prishtinë-Tiranë-Prishtinë

Linja e rregullt Prishtinë - Tiranë - Durrës - Prishtinë

Nisjet organizohen çdo ditë

Nisja nga Prishtina në ora 06:30 dhe 17:00
Nisja nga Theranda në ora 07:15 dhe 18:00
Nisja nga Prizreni në ora 07:45 dhe 18:30 


Kthimet organizohen çdo ditë

Kthimi nga Durrës në ora 09:00 dhe 16:30
Kthimi nga Tirana në ora 10:00 dhe 18:00 

Rezervimi për kthim është i obliguar!

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook