Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja per Ulqin

Linja e rregullt Prishtinë - Ulqin - Prishtinë➔  Prishtinë ➔  Ulqin ➔  Prishtinë 
Bileta kthyese 15€ për person

‼ NISJE DHE KTHIM ÇDO DITË

🕝 Nisja nga Prishtina në ora 23:00
🕝 Nisja nga Theranda në ora 24:00
🕝 Nisja nga Prizreni në ora 00:30

🕝 Kthimi nga Ulqini në ora 16:00

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook