Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja per Dhërmi

Linja e rregullt:

PRISHTINË - VLORË - PRISHTINË
PRISHTINË - DHËRMI - PRISHTINË
PRISHTINË - JALË - PRISHTINË
PRISHTINË - HIMARË - PRISHTINË

 Nisja nga Prishtina në ora 21:30
 Nisja nga Komorani në ora 22:00
 Nisja nga Malisheva në ora 22:00
 Nisja nga Theranda në ora 22:30
 Nisja nga Prizreni në ora 23:00
 Nisja nga Gjilani në ora 20:00
 Nisja nga Ferizaji në ora 20:30
 Nisja nga Mitrovica në ora 20:30
 Nisja nga Vushtrrija në ora 21:00

 Kthimi nga Himara në ora 17:00
 Kthimi nga Jala në ora 17:30
 Kthimi nga Dhërmiu në ora 18:00
 Kthimi nga Vlora në ora 19:30

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook