Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja KOSOVË - ZVICËR - KOSOVË

Nisjet nga Zvicra  realizohen çdo  :         

Udhëtimet ZVICËR KOSOVË realizohen në keto data: 

✔  13.09.2023(E Mërkurë)
✔  15.09.2023 (E Premte)
✔  20.09.2023 (E  Mërkurë)
✔  22.09.2023 (E Premte)
✔  27.09.2023 (E  Mërkurë)
✔  29.09.2023 (E Premte)

                                                                                                                                                                                           Nisjet organizohen nga:                                                          Orari i nisjes

 • Geneva (Place Dorciere)............................................................................15:45
 • Lausanne (Bleceret, Avenue du Velodrome)...................................16:45
 • Bern (Carparkplatz Neuenfeld, Car Terminal )..............................18:00
 • Olten (Busterminal an der Gosgerstrasse beim Banhof).........18:30
 • Basel (Badiche Banhof)...............................................................................17:30
 • Zurich (Bus Station Carparkplatz Sihlquai).....................................20:00
 • Luzern (NeuenKirch Autoban A2, Rastatte Marche)...................21:00
 • Bellinzone (Marche ) ...................................................................................22:30
 • Chiasso (Colderio)..........................................................................................23:00 

         nga keto dy qytete nisje behet vetem ne sezone verore

 • St Gallen (Lagetstrasse)...............................................................................17:30
 • Will (CarparkPlatz Allmend)....................................................................18:30

Nisjet nga Kosova:

✔  13.09.2023(E Mërkurë)
✔  16.09.2023 (E Shtunë)
✔  20.09.2023 (E  Mërkurë)
✔  23.09.2023 (E Shtunë)
✔  27.09.2023 (E  Mërkurë)
✔  30.09.2023 (E  Shtunë)


Nisjet nga Kosova realizohen çdo te Merkure dhe te Shtune:

 Pejë (stacion)............................................................................ Nisja në ora 10:00
 Deçan (te rrethi)...................................................................... Nisja në ora 09:30
 Klinë (Nora Market)................................................................Nisja në ora 10:15
 Gjakovë (stacion).................................................................... Nisja në ora 09:00
 Prizren (stacion)...................................................................... Nisja në ora 09:30 
 Therandë (stacion)................................................................ Nisja në ora 10:15
 Malishevë (te rrethi i Bajes)............................................. Nisja në ora 10:20
 Komoran (te Kryqi)................................................................ Nisja në ora 10:40
 Prishtinë (stacion).................................................................. Nisja në ora 12:00
 Ferizaj (te Hibi Petrol)......................................................... Nisja në ora 11:00
 Gjilan (stacion).........................................................................Nisja në ora 10:00

🚌 Udhëtimet realizohen me autobusë komod të Sharr Travel, staf profesional e shërbime cilësore. 

 Pije, kafe e shërbimet të tjera gjatë udhëtimit.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:

Kosovë : 
038 610 015
049 610 015
044 610 015

Zvicër : 
+41 44 500 41 55
+41 76 531 06 37 viber

                                                       Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook