Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë - Vlorë- Prishtinë

Linja e rregullt: Prishtinë - Vlorë - Prishtinë

LInja e rregullt sezonale verore Prishtine Vlore fillon nga data 02 Qershor!

Nisjet dhe kthimet  realizohen çdo të mërkure, të premte dhe të diele!

Nga data 30 qershor udhetimet reazlizohen çdo dite Prishtine Vlore Prishtine realizohen dy here në ditë

Linja e parë (në mëngjes): 

Nisja nga Prishtina në ora 06:30 (stacion)
Nisja nga Theranda në ora 07:10 (stacion)
Nisja nga Prizreni në ora 07:30 (stacion

Kthimet organizohen nga:

Kthimi nga Radhima në 15:30 te regjina rradhime
Kthimi nga Vlora në 16:00 te uji i ftohte (te rrapi)

Linja e dytë (në mbrëmje): 

 Nisja nga Prishtina në ora 23:00 (stacion)
 Nisja nga Theranda në ora 23:45 (stacion)
 Nisja nga Prizreni në ora 00:00 (stacion)

 Nisja nga Gjilani në ora 21:30 (stacion)
 Nisja nga Ferizaji në ora 22:00 ( Hibi ne Bibaj )

 Nisja nga Mitrovica në ora 21:45 (stacion)
 Nisja nga Vushtrria në ora 22:00 ( te restauarant Holiday )

Nisja nga Preja në ora 23:00 (stacion)
 Nisja nga Deçani në ora 23:20 (stacion)
 Nisja nga Gjakova në ora 23:50 (stacion)

Kthimet organizohen nga:

Kthimi nga Rradhima te Regjina në 16:30 (stacion)
Kthimi nga Vlora në ora 17:00 te uji i ftohte (te rrapi)

 Rezervimi për kthim është i obliguar!

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook