Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt Prishtinë - Sarandë - Prishtinë

Linja e rregullt Prishtinë - Sarandë - Ksamil - Prishtinë

Nisja nga Prishtina në ora 23:00

Nisja Suhareka nga në ora 23:45

Nisja nga Prizreni në ora 24:00

Kthimi nga Ksamili në ora 15:00

Kthimi nga Saranda në ora 15:30

Nga data 03 Shtator udhëtimet realizohen në oraret:

• Prishtinë në 22:00 (stacion i autobusave),

• Suharekë 22:40 (stacion i autobusave),

• Prizren 23:00 (stacioni i autobusave).

Kthimi i fundit nga Saranda me 12 Shtator!

Rezervimi për kthim është i obliguar!

 Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

eginSharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook