Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Linja e rregullt

Linja e rregullt Prishtinë - Sarandë - Ksamil - Prishtinë

NISJE DHE KTHIM CDO DITË
Bileta kthyese 25€ për person

- Nisja nga Prishtina në ora 21:30
- Nisja nga Komorani në ora 22:00

- Nisja nga Malisheva në ora 22:00
- Nisja nga Theranda në ora 22:30
- Nisja nga Prizreni në ora 23:00
- Nisja nga Gjilani në ora 20:00

- Nisja nga Ferizaji në ora 20:30
- Nisja nga Mitrovica në ora 20:30
- Nisja nga Vushtrrija në ora 21:00

- Kthimi nga Ksamili në ora 15:00
- Kthimi nga Saranda në ora 15:30

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook