Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ksamil

Hotel Ilio

1-25 Korrik

Fjetja me mengjes dhe darkë për person....................................................................25€

26 Korrik -31 Gusht 

Fjetja me mengjes dhe darkë për person....................................................................29€

01 Shtator - 15 Shtator

Fjetja me mengjes dhe darkë për person....................................................................20€

Nëse personi qendron në dhomë më pak se 3 net 30€ për person

Femijet 0-4 vjeç pa pagesë  , 5-10 vjeç 50%

Hotel Joni

 01Gusht - 31 Gusht

Cmimi për person HB...........................................................................30€

 01 Shtator - 15 Shtator

Cmimi për person HB...........................................................................20€

Hotel He Ksamil

1 Korrik - 25 Korrik

Cmimi për person HB...........................................................................25

01 Shtator - 15 Shtator

Cmimi për person HB...........................................................................20€

Fëmijët 0 - 2 vjeç gratis, 3-11 vjeç 50% zbritje

HOTEL CLASS

Korrik

Dhoma dyshe...................................................................................................................65€

Junior Suite......................................................................................................................80€

Gusht

Dhoma dyshe...................................................................................................................67€

Junior Suite......................................................................................................................82€

1-15 Shtator

Dhoma dyshe...................................................................................................................45€

Junior Suite......................................................................................................................56€

Ne cmim perfshihet mengjesi

Shpejt, sigurt dhe këndshëm!

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook