Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ksamil

Hotel Ilio

01 - 30 Qershor

 Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................................ 20€

 01 Korrik - 20 Korrik

 Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................................ 30€

 20 Korrik - 31 Gusht

 Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................................ 35€

 01 - 10 Shtator

 Fjetja me mëngjes dhe darkë për person........................................ 22.5€

 Fëmijët 0-4 vjeç pa pagesë, 5-10 vjeç 50%

Hotel HeKsamil

01 Qershor - 30 Qershor
Dhoma dyshe.......................................................................... 37€
Dhoma treshe..........................................................................47€
Dhoma katërshe....................................................................47€
Mëngjes dhe darkë për person.....................................55€

01 Korrik - 30 Gusht
Dhoma dyshe.......................................................................... 60€
Dhoma treshe..........................................................................71€
Dhoma katërshe.....................................................................82€

01 Shtator - 30 Shtator
Dhoma dyshe.......................................................................... 47€
Dhoma treshe..........................................................................57€
Dhoma katërshe....................................................................67€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Tirana

Qershor

Fjetja për person.....................................................................20€

Korrik

Fjetja për person.....................................................................23€

Gusht

Fjetja për person.....................................................................25€

Shtator

Fjetja për person.....................................................................23€

Mëngjesi +3€ për person

Hotel Mira Mare

01 - 06 Qershor
Dhoma dyshe........................................................................ 39€
Dhoma treshe....................................................................... 43€
Dhoma katërshe................................................................. 52€

11 - 20 Qershor
Dhoma dyshe........................................................................ 46€
Dhoma treshe....................................................................... 48€
Dhoma katërshe................................................................. 54€

21 - 30 Qershor
Dhoma dyshe........................................................................ 49€
Dhoma treshe....................................................................... 53€
Dhoma katërshe................................................................. 58€

01 - 10 Korrik
Dhoma dyshe........................................................................ 54€
Dhoma treshe....................................................................... 57€
Dhoma katërshe................................................................. 64€

11 - 20 Korrik
Dhoma dyshe........................................................................ 57€
Dhoma treshe....................................................................... 62€
Dhoma katërshe................................................................. 70€

21 - 31 Korrik
Dhoma dyshe........................................................................ 65€
Dhoma treshe....................................................................... 70€
Dhoma katërshe................................................................. 74€

01 - 20 Gusht
Dhoma dyshe........................................................................ 70€
Dhoma treshe....................................................................... 74€
Dhoma katërshe................................................................. 81€

21 - 31 Gusht
Dhoma dyshe........................................................................ 53€
Dhoma treshe....................................................................... 57€
Dhoma katërshe................................................................. 64€

01 - 10 Shtator
Dhoma dyshe........................................................................ 46€
Dhoma treshe....................................................................... 52€
Dhoma katërshe................................................................. 58€

Hotel Villa Qendra

Qershor

Fjetja me mëngjes për persom................................. 15€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe........................................................................ 45€
Dhoma treshe....................................................................... 55€
Dhoma katërshe.................................................................. 65€
Apartament............................................................................ 75€

Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Murati

 Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga deti................................... 50€
Dhoma treshe me pamje nga deti.................................. 70€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe.............................................................................. 70€
Dhoma dyshe me pamje nga deti................................... 75€
Dhoma treshe............................................................................. 92.5€
Dhoma treshe me pamje nga deti.................................. 97.5€

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe darka 
Fëmijët nën moshën 12 vjeç 50%

Hotel Sole Mare

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................68€
Dhoma dyshe teke me ballkon.......................................................................62€
Dhoma treshe me pamje deti..........................................................................94€
Dhoma treshe me pamje ansore...................................................................88€
Dhoma treshe ground floor..............................................................................82€
Dhoma familjare me pamje nga deti.........................................................102€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................88€
Dhoma dyshe teke me ballkon.......................................................................88€
Dhoma treshe me pamje deti.........................................................................112€
Dhoma treshe me pamje ansore...................................................................112€
Dhoma treshe ground floor..............................................................................122€
Dhoma familjare me pamje nga deti.........................................................128€

Shtrati ekstra +8€
Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Vista Mare

Qershor dhe Shtator

Dhoma dyshe me ballkon..................................................................................48€
Dhoma treshe me ballkon.................................................................................58€
Dhoma katërshe me ballkon...........................................................................66€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe me ballkon..................................................................................74€
Dhoma treshe me ballkon.................................................................................82€
Dhoma katërshe me ballkon............................................................................92€

Shtrati ekstra +8
Në çmim përfshihet mëngjesi

Hotel Afa

01 - 30 Qershor

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................45€
Dhoma treshe me pamje nga qendra.........................................................50€
Dhoma katërshe me pamje nga qendra....................................................55€
Dhoma katërshe me pamje nga deti...........................................................60€

01 - 15 Korrik

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................60€
Dhoma treshe me pamje nga qendra.........................................................65€
Dhoma katërshe me pamje nga qendra....................................................70€
Dhoma katërshe me pamje nga deti...........................................................75€

16 - 05 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................70€
Dhoma treshe me pamje nga qendra.........................................................75€
Dhoma katërshe me pamje nga qendra....................................................80€
Dhoma katërshe me pamje nga deti...........................................................85€

06 - 31 Gusht

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................80€
Dhoma treshe me pamje nga qendra.........................................................85€
Dhoma katërshe me pamje nga qendra....................................................90€
Dhoma katërshe me pamje nga deti...........................................................95€

01 - 30 Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................50€
Dhoma treshe me pamje nga qendra.........................................................55€
Dhoma katërshe me pamje nga qendra....................................................60€
Dhoma katërshe me pamje nga deti...........................................................65€

Në çmim përfshihet mëngjesi

                                                Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook