Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel President - Shëngjin

OFERTA PËR HOTEL PRESIDENT - SHËNGJIN

 • Nisjet dhe kthimet organizohen çdo ditë / 
  oferta vlenë deri me datë 1 korrik

✔ 3 ditë / 2 net ➔ 54€

✔ 5 ditë / 4 net ➔ 98€

✔ 7 ditë / 6 net ➔ 142€

✔ 10 ditë / 9 net ➔ 208€

çmimi është për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

Çmimi përfshinë:
✔ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel President 4* në Shëngjin
✔ Mëngjesin dhe darkën
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Nisja nga Prishtina në ora 05:00
• Nisja nga Theranda në ora 06:00
• Nisja nga Prizreni në ora 06:30

• Arritja në Shëngjin rreth orës 09:00
• Kthimi nga Shëngjini në ora 18:00

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook