Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Ilio - Ksamil

OFERTA PËR HOTEL ILIO - KSAMIL

💦KSAMILI 2019 ME SHARR TRAVEL

Oferta fantastike për Ksamil në hotel Ilio/ Ofertat vlejnë prej 10 Majit

Oferta përfshinë:
Transportin me autobus komod të Sharr Travel
Akomodimin në hotel Ilio Ksamil
Mëngjesin dhe darkën
Pijet, kafet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

2net/3 ditë - 60 € 
3net/4 ditë- 80 € 
4net/5 ditë- 95€ 
5net/6 ditë- 110€

📌Çmimet janë për person ne dhomë dyshe, treshe dhe katërshe

📍Nisjet organizohen të martën, të ejtën dhe të premten në ora :
• Nisja nga Prishtina në ora 21:30
• Nisja nga Theranda në ora 22:30
• Nisja nga Prizreni në ora 23:00

📲 Për info të tjera: 044 & 049 & 038 / 610-015; 044/542-029; 049/344-260

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook